Fenerbahçe’de Szymanski Performansı İle Devleri Peşine Taktı

Yaz transfer sürecinde bu kez tecrübeli ve takıma katkı sağlayacak isimlere yönelen sarı lacivertli takım Yeni sezon öncesinde kadrosuna Edin Dzeko, Ryan Kent,Cengiz Ünder, Sebastian Szymanski, Fred, Rodrigo Becão, Mert Müldür, Omar Fayed, Alexander Djiku, Dusan Tadic, Umut Nayir, Dominik Livakovic gibi önemli isimler ile çok iyi bir kadro kurdular.

Kadrosunu güçlü isimler ile kuran sarı lacivertli takım maç kazanmaya başlaması ve sahaya yansıtılan oyunun taraftarının a beğenisini kazanması ile tribünleri de dolduran sarı lacivertli taraftarlar takımlarına da destek olarak ivme yukarı doğru çıkmaya devam ederken oyuncularının da yüksek performansı gözden kaçmıyor.

Sarı lacivertli takım Fenerbahçe nin yaz transfer döneminde kadroya kattığı isimlerden birisi olan Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski, başarılı performansı sonrasında Avrupa dan birçok takımın da radarına girdi.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Manchester United, Fenerbahçe‘nin yıldızına kancayı taktı. Kırmızı Şeytanlar, yıldız futbolcu için ara transferde sarı-lacivertlilerin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

SZYMANSKİ DURDURULAMIYOR

Fenerbahçe, Süper Lig ve Avrupa’da yoluna doludizgin devam ediyor. Sarı lacivertliler, bu sezon oynadığı 16 resmi maçın tamamından galibiyetle ayrıldı.

Kanarya’da bu başarının en büyük pay sahipleri arasında Sebastian Szymanski yer alıyor. Dinamo Moskova’dan transfer edilen Polonyalı 10 numara özellikle attığı gollerle takımını sırtladı.

Szymanski, 16 maçta 8 kez ağları havalandırırken, 4 kez gol pası verdi. Polonyalı futbolcu, şimdiden Avrupa’nın devlerini peşinden koşturmaya başladı.

İtalyan ekibi Napoli’nin adım adım izlediği Szymanski’ye bir talip daha çıktı. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Manchester United da Szymanski için devreye girdi.

Kırmızı Şeytanlar, Polonyalı yıldız için 25 milyon Euro civarında bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Szymanski’nin Fenerbahçe’yle 2027’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

FENERBAHÇE SZYMANSKİ İÇİN EN AZ 30 MİLYON EURO BEKLİYOR

Fenerbahçe nin yaz transfer döneminde 9.7 milyon Euro karşılığında Dinamo Moskova dan kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski, performansıyla göz doldururken, sözleşmesinde serbest kalma maddesi olup olmadığı da tartışılmaya başladı.

Sarı lacivertli takım Kim Min – Jae 18 milyon Euro ya serbest kalır maddesi nedeniyle Napoli ye kaptıran, oyuncunun buradan 50 milyon Euro ya Bayern Münih e gitmesinden gerekli dersi çıkaran yönetim, Szymanski de aynı hataya düşmedi.

24 yaşındaki oyuncuyu gelecek vadeden isim olarak gören Fenerbahçe yönetimi haklı çıktı.

Polonyalı futbolcu 14 resmi maçta 8 gol 4 asistlik performansıyla takımı sırtlamakla kalmadı, Avrupa dan birçok takımın da radarına girdi.

18 milyon Euro piyasa değeri olan başarılı orta saha için yönetim, kapının 30 milyon Euro dan (864 milyon TL) açılması kararını aldı.

Ocak ayında tekliflere kesinlikle kapalı olan sarı lacivertli takım Fenerbahçe, yaz döneminde ancak bu rakamın üstüne çıkılması halinde görüşme masasına oturacak.