Gençlerbirliği Bu Sezonu İlk 8’de Bitirecek
Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği takımının forvet oyuncusu İlker Karakaş takım ile ilgili değerlendirmelerden bulundu. 21 yaşındaki genç forvet takımlarının bu sezonu ilk 8’de bitireceğine inandıklarını söyledi.
2020-2021 sezonu ile ilgili takım hedeflerini değerlendiren genç forvet Süper Lig’i ilk 8 içerisinde bitirmeyi istiyoruz dedi.
Kulübün sosyal medya kanalına konuşan Karakaş, geçen sezonun kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Süper Lig’de kalmak için geçen sezon çok çalıştıklarını söyleyen İlker Karakaş bunu başardıklarını ifade etti. Takıma kendi adına gol veya asist olarak bir katkıda bulunamadığını belirten Karakaş bu sezon golleri ve asistleri ile takıma katkı için elinden geleni yapacağını söyledi.
Karakaş Yeni Sezonu Değerlendirdi
Gençlerbirliği takımının genç oyuncularından İlker Karakaş, yeni hocaları Mert Nobre ile çalışmalarına başladıklarını ve çalışmalarının çok iyi gittiğini ifade etti. Kampta Hacettepe’de birlikte oynadıkları ağabeyleri ile birlikte çalışma yaptıklarını söyledi.
Mert Nobre gibi bir golcünün kedilerine hoca olmasının çok büyük bir şans olduğunu belirten İlker bu sezon bol gol atıp taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz dedi.
Güncel Yazılar
- Süper Lig’in 11. Haftasında Birbirinden Çekişmeli Maçlar Oynanacak
- Vodafone Sultanlar Ligi’nde Yedinci Hafta Başlıyor
- Beşiktaş Ayos Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni Devirdi
- Eyüpspor 4 – 1 Adanaspor
- Derbinin Galibi Vakıfbank Oldu
- Okan Buruk Matias Vecino Israrında Haklı Mı Çıktı?
- Galatasaray 1 – 3 Bayern Münih
- Beşiktaş’ta Ocak Ayın’da Ayrılıklar Başlıyor
- Galatasaray Becir Omeragic’in Peşine Düştü
- Arsenal Kerem Aktürkoğlu ve Sacha Boey’i Derbide Takip Edecek
- Galatasaray Mauro Icardi’nin Sakatlığı ile Sarsıldı
- Bb Erzurumspor 0 – 1 Ankara Keçiörengücü
- Samsunspor Yeni Hocası İle Nasıl Bir Başlangıç Yaptı?
- İstanbulspor Ligdeki İlk Galibiyetini Aldı
- Pendikspor Konya Deplasmanından Üç Puan ile Dönüyor
- İtalya Euro 2024’e Katılamama Tehlikesi ile Karşı Karşıya!
- Jayden Oosterwolde Hedefinin Premier Lig’de Oynamak Olduğunu Söyledi
- Galatasaray Orta Saha Transferi İçin Kolları Sıvadı
- Fenerbahçe’de Szymanski Performansı İle Devleri Peşine Taktı
- Melissa Vargas ile İlgili Gerçek Fenerbahçelileri Endişeye Sevk Etti