Ankara Kulüplerinden Fatih Terim’e Geçmiş Olsun Mesajı

Ankara takımlarından Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü’nden koronavirüs testi pozitif çıkan Fatih Terim’e geçmiş olsun mesajı yayınlandı.

Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü kulüpleri tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıklayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için bir mesaj yayımlandı. Mesajda tecrübeli teknik adam için geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

Geçmiş Olsun Mesajları Sosyal Medya Hesabından Yayınlandı

Gençlerbirliği kulübünün Twitter hesabından yapılan açıklamada Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in Covid-19 testinin pozitif çıkmasından dolayı duyulan üzüntü dile getirildi. Mesajda Terim’e geçmiş olsun dilekleri iletilerek en kısa sürede sağlığına kavuşması konusunda temennilerde bulunuldu.

MKE Ankaragücü’nün Twitter hesabından yapılan açıklamada  ise geçmiş olsun dileklerinde bulunularak Korona testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e acil şifalar dileriz şeklinde ifade edildi.