Gençlerbirliği

Gençlerbirliği 2. Başkanı Arif Ölmez Konuştu

Süper Lig ekipleri arasında yer alan Gençlerbirliği kulübünün 2.Başkanı Arif Ölmez takımla ilgili son günlerde gündem olan konularla ilgili sorulara cevap verdi.

Başkan Arif Ölmez yaptığı açıklamada korona virüs sürecinde kulüplerin birçok konuda etkilendiğini söyledi. Bunlar arasında en önemli durumun ekonomik sıkıntılar olduğunu belirtti. Futbolcuların daha az antrenman yaptıklarını ve eksikliklerinin olduğunu belirten Ölmez her şeye rağmen normale dönmelerinin gerektiğini söyledi.

Kulüpler TFF’ye Teklifler Sunuyor

Küme düşmenin kaldırılması ile ilgili olarak konuşan Arif Ölmez teklif sunan 7 kulübe hak verdiğini söyledi. Ölmez bu 7 kulübün hepsinin düşme adayı olduğunu ve bu taleplerinde haklı olduklarını belirtti. Ölmez, kulüplerin bu isteklerini TFF’ye bildireceklerini ama kabul edilmeyebileceğini söyledi.

Berat Özdemir ve Ahmet Oğuz’un geleceği hakkında da konuşan Gençlerbirliği kulübünün 2.Başkanı Arif Ölmez Berat Özdemir ve diğer oyuncularla ilgili transfer haberlerini değerlendirdi. Başkan Ölmez korona virüs sürecinde kimsenin bir şey yapmayacağını belirterek Berat’ın gelecek yıllarda Türk futboluna damgasını vuracağını ifade etti.

Güncel Yazılar