Gençlerbirliği Yeni Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kayseri’deki Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde ve Hacılar Fevzi Mercan Stadyumu’nda çalışmalarını gerçekleştirilen antrenmanlar ile gelecek sezon öncesi hazırlıklarını sürdürdü.

Başkent ekibinin yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgi veren Gençlerbirliği Teknik Direktör Metin Diyadin, çalışmalarını yürüttükleri Hacılar Fevzi Mercan Stadyumu’nun antrenman yapmaya ve maç oynamaya oldukça elverişli bir tesis olduğunu ifade etti. Tecrübeli teknik direktör daha önce kamp yapmak için Erzurum’u tercih ettiklerini ilk kez Kayseri’yi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ve Hacılar Fevzi Mercan Stadyumu ile birlikte daha çok tercih edileceğini ifade etti.

Erciyes’e ilk kez kamp yapmak için geldik. Daha önce sezon öncesi kamp dönemleri için Erzurum tercih ediliyordu. Bu sezon için Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ile birlikte Hacılar Fevzi Mercan Stadyumu tercih edildi. Bu iki tesis sezon öncesi hazırlıkları için güzel bir ortam sunuyor bunun yanı sıra sahalarda çalışmalar ve antrenman yapmak için oldukça güzel. Bu tesislerde 10 günlük bir kamp serüveni yaşayacağız. Bu 10 gün sonrasında ikinci etap kamp çalışmaları için yine bu tesisleri tercih edebileceklerini ifade etti. Teknik direktör Metin Diyadin, bu güzel tesisler ve kamp bölgesi için Hacılar Belediyesi’ne de minnettar oldukları ve teşekkür ettiğini aktardı.

Teknik Direktör Metin Diyadin Takımı ve Transferler İçinde Açıklama Yaptı

Gelecek sezon Spor Toto 1. Lig‘de mücadele edecek olan Gençlerbirliği yeni sezon öncesi hazırlıklarını Kayseri’deki Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde sürdürüyor. Başkent ekibinde Tecrübeli teknik direktör Metin Diyadin takım için ve gelecek sezon adına önemli bir konuya vurgu yaptı. Transfer yasağının devam ettiğini ve bu yasağın kaldırılmasını beklediklerini aktarırken yasak sonrasında yeni oyuncuların katılımı ile kadrolarına takviyelerde bulunacaklarından bahsetti. Takıma katılacak olan oyuncuların hem sezon öncesinde hem de gelecek sezon için önem arz ettiğini aktardı.

Teknik direktör Metin Diyadin takımın Ankara’da birkaç gün çalışması sonrasında Kayseri’ye geldiklerini ifade etti. Geçen sezon kadrolarında bulunan yaklaşık 10 – 12 kadar oyuncu ile birlikte Gençlerbirliği altyapısında yer alan genç futbolcularında yer aldığı bir kamp dönemi başladı. Transfer yasağının da kalkmasını beklediklerini aktaran tecrübeli teknik direktör, takviyeler yapmayı düşündüklerini ve yeni oyuncuların katılacağını aktardı. Şu an mevcut oyuncular ve altyapıdaki genç futbolcular ile çalışmaları yürüttüklerini aktardı.

Gençlerbirliği’nde Takımdan Ayrılan İsimler Oldu

Sağ kanatta görev alan 23 yaşındaki Rahmetullah Berisbek giresunspor’a bonservis bedeli ödenmeden transfer oldu.

19 yaşındaki forvet Baran Başyiğit bonservis bedeli ödenmeden Bandırmaspor’a transfer oldu.

34 yaşındaki tecrübeli kaleci Ramazan Köse karşılıklı anlaşarak takımdan ayrıldı.