
Sezonun Sonunda Gençler Sahada
Süper Lig’in son haftasında Beşiktaş ile mücadele eden ve sahadan 3-0 ayrılan Gençlerbirliği ekibi bu maça alt yapıdan yetişen 6 oyuncuya yer verirken 5 futbolcu da yedek kulübesinde yerlerini aldı.
Başkent ekibi Eryaman Stadı’nda oynadıkları maçı ikinci yarıda kalesinde gördüğü 3 gol ile mağlup bitirdi.
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu yönetiminde çıktığı Beşiktaş maçına genç oyucularını çıkardı. Alt yapıdan yetişen oyunculardan 6 oyuncuya ilk 11’de yer veren Başkent temsilcisi bu maçın sonuçlanması ile ligi 36 puanla 13.sırada bitirdi.
En Skorer Oyuncu Kadroda Yoktu
Gençlerbirliği ligin 34.haftasına çıktığı maçta talkımın 14 golle en skorer oyuncusu Bogdan Stancu forma giyemedi. Bir sezonda en çok gol atan futbolcu özelliğine sahip olan Stancu sakatlığı sebebiyle bu maçta yer alamadı.
Stancu’nun yanında Nadir Çiftçi, Yasin Pehlivan, Stephane Sessegnon, Sefa Yılmaz, Fabricio Baiano, Ömer Alper Tatlısu ve Kristoffer Nordfeldt sakatlıklarından dolayı kadroda yer alamadı. Polomat ise cezasından dolayı bu maçta forma giyemedi.
Güncel Yazılar
- Gençlerbirliği Menemenspor’a Konuk Oluyor
- Gençlerbirliği’nin Yıldızına Talipler Var
- Gençlerbirliği BB Erzurumspor’u Mağlup Etmeyi Başardı
- Gençlerbirliği’nin Umudu Arttı
- Gençlerbirliği İnat Ediyor
- Gençlerbirliği Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u Ağırlıyor
- Gençlerbirliği Hazırlıkları Tamamladı
- Gençlerbirliği’nde Erzurum Mesaisi Başladı
- Gençlerbirliği Hayal Kırıklığı Yarattı
- Gençlerbirliği Denizli’de Hüsran Yaşadı
- Gençlerbirliği Denizlispor’a Konuk Oluyor
- Gençlerbirliği Denizlispor Deplasmanında
- Gençlerbirliği’nin Haftalık Programı Belli Oldu
- Gençlerbirliği’nde Kutlama Krizi
- Gençlerbirliği Bandırmaspor’a Acımadı
- Gençlerbirliği 34. Haftada Bandırmaspor’u Mağlup Etti
- Gençlerbirliği Bandırmaspor’u Konuk Ediyor
- Gençlerbirliği İvmesini Kaybetti
- Gençlerbirliği Bursaspor Deplasmanında
- Gençlerbirliği’nin Kötü Freni