
Berat Ayberk Özdemir’in Hedefinde Milli Forma Var
Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği takımında top koşturan Berat Ayberk Özdemir’in hedefinin EURO 2020’de milli formayı giymek olduğu belirtildi. Korona virüs sebebiyle 2021 yılında oynanmak üzere ertelenen EURO 2020’de kendine milli takımda yer edinmek isteyen Berat’ın bunun için çok çalıştığı belirtiliyor.
Genç oyuncu lig maçlarının başlama tarihinin belli olduğunu bir an önce ortamın düzelmesini beklediklerini ifade etti. Berat 12 Haziran’da başlayacak olan maçlardan önce hazırlıklarını tamamlayarak ligi en güzel şekilde bitirmeyi istiyor.
İzole Ortamda Çalışmaları Yapıyoruz
Gençlerbirliği takımının başarılı ve genç oyuncularından Berat Ayberk Özdemir kulüp tesislerinde izole bir ortamda antrenmanlarına devam ettiklerini ifade etti. Kulüp çalışanlarının hepsinin kampta kaldıklarını ve dışarıdan kimsenin alınmadığı belirtildi. 12 gündür bu şekilde çalıştıklarını belirten Berat Özdemir bu sezonu sağlıklı bir şekilde tamamlamayı umduğunu söyledi.
Berat Özdemir takım olarak hedeflerinin bulunduğunu aynı zamanda bireysel hedeflerinin de bulunduğunu ifade etti. Genç oyuncu en büyük isteğinin EURO 2020’de Milli takım formasını giymek olduğunu açıkladı.
Güncel Yazılar
- GENÇLERBİRLİĞİ KAZANMAK ZORUNDA
- Gençlerbirliği Evinde Direnemedi
- GENÇLERBİRLİĞİ 35. HAFTADA 3 PUAN ARAYACAK
- Derbide Kaybeden Gençlerbirliği Oldu
- GENÇLERBİRLİĞİ DERBİDE ÜÇ PUAN ARAYACAK
- Gençlerbirliği Beraberliğe Razı Oldu
- GENÇLERBİRLİĞİ 4. SERİYİ KAZANMAK İSTİYOR
- GENÇLERBİRLİĞİ SERİ YAKALADI
- GENÇLERBİRLİĞİ 3 PUAN İSTİYOR
- Gençlerbirliği Evinde Kasımpaşa’yı Devirdi
- GENÇLERBİRLİĞİ EVİNDE 3 PUAN ARAYACAK
- GENÇLERBİRLİĞİ’NDE 21 YILLIK HASRET BİTTİ
- GENÇLERBİRLİĞİ DEPLASMANDA FENER’E KONUK
- Gençlerbirliği’nde Bir Dönem Daha Bitti
- Gençlerbirliği Son Dakikada Yıkıldı
- Gençlerbirliği Deplasmanda Direnemedi
- GENÇLERBİRLİĞİ DEPLASMANDA ANTEP’İN KONUĞU
- Gençlerbirliği Evinde Takıldı
- GENÇLERBİRLİĞİ SAHASINDA 3 PUAN KAZANMAK ZORUNDA
- Gençlerbirliği Deplasmanda Direnemedi