Fatih Karagümrük 0 – 0 Hatayspor

Süper ligin 5. Haftasında İstanbul un güçlü ekiplerinden olan Fatih Karagümrük sahasında Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor ile karşı karşıya geldiler.

Karşılaşma da her iki takım da girdikleri gol pozisyonlarını değerlendirmekte zorlanınca mücadele başladığı gibi 0 – 0 lık skor ile sona erdi.

Mücadelenin sonun da her iki takım da sahadan 1 er puan ile ayrıldılar. Hatayspor puanını 7 yaparken lig de gelecek 6. Hafta da ise kendi sahasında Bordo mavili takım Trabzonspor ile karşı karşıya gelecekler.

Fatih Karagümrük ise maç sonunda 5 puana ulaşırken 13. Sırada kaldılar. Lig de gelecek 6. Hafta da ise Fatih Karagümrük Pendikspor deplasmanına konuk olacaklar.

İSTANBUL’DA KAZANAN ÇIKMADI

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasının kapanış maçında Fatih Karagümrük sahasında Hatayspor’u konuk etti.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan maç başladığı gibi 0 – 0’lık skorla sona erdi. Bu sonuçla birlikte her iki takım da hanesine birer puan yazdırdı. Hatayspor 7 puana yükselirken, Fatih Karagümrük ise 5 puana yükseldi.

Mücadelede ilk gol pozisyonu na ev sahibi ekip girdi. 8’ de Fatih Karagümrük‘te Ceccherini, kaleci Dituro’ya yerden pasını gönderdi. Dituro, topu uzağa göndermek istersen meşin yuvarlak Lamkel’e çarpıp ağlara gitti. Maçın hakemi, topun Lamkel’in eline çarptığını belirtti ve golü geçerli saymadı.

Ev sahibi ekip Fatih Karagümrük bir kez daha yaklaştığı gol pozisyonun da 35 dakikada bu kez direk izin vermedi. Fatih Karagümrük’te sağ çaprazdan ceza sahasına giren Rohden, sap ayağının üstüyle uzak köşeye vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak kalenin üst direğine çarpıp oyun alanının dışına gitti.

İlk yarıda Hatayspor un ender gelişen ataklarında 42 de ağdan geliştirdiği atakta Dele-Bashiru‘nun pasıyla yayın hemen önünde topla buluşan Lamkel, sağ ayağıyla yaptığı vurusu az farkla aut çıktı.

İkinci yarıda 72 de Hatayspor’un sağdan geliştirdiği atakta Aburjania, ceza sahasına hareketlenen Dadashov‘a pasını gönderdi. Dadashov, topu kontrol etmek isterken rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı için Lamkel topun basına geçerken topu direğe nişanladı.

Karşılaşmada gol sesi çıkmayınca mücadele 0 – 0 sona erdi.

MAÇ BİLGİLERİ

STAT: Atatürk Olimpiyat

HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu, Murat Temel, Abdullah Uğur Sarı

FATİH KARAGÜMRÜK: Dituro – Veseli, Biraschi, Ceccherini, Levent Mercan, Sturaro (Dk. 82 Feghouli), Adnan Uğur (Dk. 67 Shukurov), Mendes, Rohden (Dk. 56 Güven Yalçın), Lasagna, Serdar Dursun (Dk. 67 Paoletti)

HATAYSPOR: Erce Kardeşler – Kamil Ahmet Çörekçi, Kilama, Burak Bekaroğlu, Oğuzhan Matur (Dk. 82 Ghoulam), Aburjania (Dk. 90+3 Hodzic), Matondo, Strandberg (Dk. 64 Rivas), Bashiru, Fernandes (Dk. 63 Dadashov), Lamkel Ze (Dk. 82 Görkem Sağlam)

SARI KARTLAR: Sturaro, Mendes (Hatayspor), Lamkel Ze, Erce Kardeşler (Hatayspor)