Gençlerbirliği Konya Maçını Kazanmaya Hazırlanıyor

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği takımı 14 Haziran’da oynayacağı İttifak Holding Konyaspor maçı için çalışmalarını sürdürüyor. Pazar günü saat 16:30’da Konyaspor’u konuk edecek olan Ankara temsilcisi antrenmanlara hız verdi.

Herkes Maçı Kazanmaya Odaklandı

Gençlerbirliği takımı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde antrenman için toplandı. Antrenmana katılan oyucuların Konyaspor maçını kazanmak üzere sıkı bir çalışma yaptığı görüldü.

Antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Ardından dar alanda top kapma çalışması ile devam etti. Oyuncular antrenman son kısmında koşu çalışması ve taktik çalışma yaptı.

Gençlerbirliği oyuncuları Pazar günü izinli olacak. Kırmızı-siyahlı ekip  8 Haziran Pazartesi günü tesislerinde antrenman için hazır bulunacak.