Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin’den Transfer Yasağı Açıklamaları

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği teknik direktörü Metin Diyadin yeni sezon başlamadan önce transfer yasağı ile alakalı konuştu. Teknik adam, transfer yasağının açılması ile birlikte geçen sezondan takımda boşalan yerlere destek yapacaklarını ifade etti. Kırmızı Siyahlı takım 6 – 7 oyuncuyu transfer etmeyi planlıyor. İşte Gençlerbirliği’nin hareketli gündemine dair merak edilen tüm detaylar…

Gençlerbirliği, yeni sezon için takımdaki eksiklikleri kapatmayı istiyor. Kırmızı Siyahlı kadroda forvet mevkii tamamen boşalmış vaziyette. Bu durumdan hoşnut olmadıklarını belirten teknik direktör Metin Diyadin transfer yasağı kalktığı takdirde yetenekli forvetlere odaklanacaklarını bildirdi. Yasak olduğu için net bir açıklama yapamayacağı ifade edilirken aday olarak bazı değerlendirmelerin söz konusu olduğu ifade edildi.

Gençlerbirliği teknik direktörü Metin Diyadin

Transfer Yasağının Kalkması Bekleniyor

Gençlerbirliği teknik direktörü Metin Diyadin, ilerleyen haftalarda transfer yasağının kalkıp kalkmayacağının belli olacağını ifade etti. Geçen sezonun kadrosunda 12 futbolcu var. Teknik adam Diyadin, yaptığı açıklamalarda kadroya dahil etmek üzere yedek bir listenin olduğunu da belirtti. Hem Gençlerbirliği’nin kendi altyapısından hem de Hacettepe’den olan futbolcular, gelecek hafta Kırmızı Siyahlı ekibin kadrosundan sayısal olarak düşecek.

Tüm bu durumlar üzerine yoğunlaşan teknik direktör Diyadin, transfer yasağının kesin olarak kalkıp kalkmayacağının belirlenmesini bekliyor. Takımın şu an için 6 – 7 dinamik futbolcuya ihtiyacı var. Ancak kesin bir şey olmadan hareket etmek istemediğini belirten Metin Diyadin, realist olmanın önemini vurguladı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde Hazırlık!

Gençlerbirliği ekibi 2022 – 2023 sezonu için Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde hazırlıklarına ara vermeksizin devam ediyor. Açıklanan maç programına göre Kırmızı Siyahlı oyuncular, ilk olarak sezona Altınordu’yu konuk ettikleri müsabaka ile start verecekler. Antrenmanlara yoğunlaşan Ankara takımı, yeni sezona galibiyet ile başlamayı istiyor. Gençlerbirliği taraftarları da şimdiden oynanacak yeni maçlar için son derece heyecanlı.

Kırmızı Siyahlı ekip, önlerindeki yeni maçlara büyük bir gayret ile hazırlanıyor. Teknik direktör Metin Diyadin ve öğrencilerinin istekleri tam, her ne kadar belirsizlik onları etkilese de yeni sezon için ümitlerini kaybetmiş değiller.