Gençlerbirliği’nde Lig Hazırlıkları Devam Ediyor

Yaklaşık 2 ay önce korona virüs sebebiyle lig maçlarının oynanmasına ara verilmişti. 19 Mart’ta verilen aranın önce 12 Haziran’da biteceği açıklandı. Ardından TFF tarafından yapılan açıklamada maçların 19 Haziran’da başlamasının uygun olduğu belirtildi. Gençlerbirliği takımı başlayacak olan ligler için çalışmalarına devam ediyor.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgın tehlikesi sebebiyle oynanamayan Süper Lig maçlarının yeniden başlayacağı duyuruldu. Gençlerbirliği yapılan açıklamalara doğrultusunda maçların başlayacağı tarihte hazır olmak üzere çalışmalarına başladı. Süper Lig ekiplerinden Başkent temsilcisi Beştepe’deki İlhan Cavcav Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürüyor.

Kırmızı Siyahlı takım antenmanlarına koordinasyon ve pas çalışmaları yaparak devam etti. Grup halinde çalışmalarını yapa takım yarın da aynı şekilde çalışmalarını sürdürecek.