
Gençlerbirliği’ne Kötü Haber Var
Süper lig ekipleri arasında mücadele eden Gençlerbirliği takımına oyucusu Nadir Çiftçi ile ilgili kötü bir haber var. Nadir Çiftçi’nin yaşadığı sakatlıklardan dolayı 6 hafta sahalara çıkamayacağı belirtildi.
Gençlerbirliği takımının hücum oyuncuları arasında yer alan 28 yaşındaki Nadir Çiftçi yapılan antrenman sırasında bir sakatlık geçirdi. Oyuncunun sakatlığı sonrası gerekli tetkiklerin yapıldığı ve sağ dizinde ön çapraz bağlarında gerilmeye bağlı ödem tespit edildiği bildirildi. Oyuncunun tedavisinin 6 hafta süreceği bildirildi.
HamzaHamzaoğlu Gençlerbirliği’nde Devam Edecek
Gençlerbirliği teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu liglerin başlaması ve gündemdeki konular hakkında açıklamalarda bulundu.
Bir televizyon programına katılarak kendisine sorulan sorulara cevap veren Hamzaoğlu 12 Haziran’da başlayacak olan lig maçları hakkında düşüncelerini paylaştı. Teknik adam aynı zamanda Gençlerbirliği’nde uzun süre daha devam etmek istediğini ifade etti.
Güncel Yazılar
- Gençlerbirliği – Samsunspor Maç Sonucu
- Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Finale Yükseldi
- Fenerbahçe’den Büyük Katkı
- Trabzonspor’da Gol Yükü Eşit Dağıldı
- Gökhan Töre Ankaragücü’nde
- Malatya Arguvan Spor Kulübü Depremden Dolayı Ligden Çekilme Kararı Aldı
- Tff 1. Lig’de Alt Sıralarda Puan Durumu Ne Durumda
- Hull City’li Ozan Tufan
- Gaziantep FK – Konyaspor Maç Sonucu
- Kayserispor’un Son 5 Haftası
- Şampiyonlar Ligi Son 16
- Volkan Demirel Hatayspor’da Başarılı Bir Görüntü Çizdi
- Gaziantep FK Birçok Oyuncusunu Başka Takımlara Kiraladı
- Süper Toto Süper Lig’de 19. Hafta Heyecanı
- Galatasaray’ın Yeni Arayışı
- Merkez Hakem Kurulu’nun Başkanı
- TFF 1. Lig’de 21. Hafta Bol Gollü Maçlara Sahne Oldu
- Bodrumspor Yeni Malatyaspor’u Farklı Mağlup Etti
- Fenerbahçeli Emre Mor
- Çaykur Rizespor – Göztepe Maç Sonucu