Türkiye E-spor Futbol Ligi’nde Derbi Gençlerbirliği’nin

Online olarak oynanan Türkiye E-spor Futbol Ligi’nde takımlar arasında çok çekişmeli müsabakalar yapılıyor. Lig’de 7.hafta maçı olarak Ankaragücü ile Gençlerbirliği maçı yapıldı. Bu maç bir derbi maçı olarak değerlendirildi.

TEFL Coşkusu Devam Ediyor

Türkiye E-spor Futbol Ligi son hızı ile devam ediyor. 7.haftası oynana ligde güçlü ve başarılı takımlar karşı karşıya geliyor. Bu günün en güçlü iki ekibi olan MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği maçı çok çekişmeli geçti. Maçı Gençlerbirliği 1-0 kazanırken güçlü takımların mücadeleleri ile lig devam edecek.

Son oynanan maçlarda Antalyaspor 1-0 Kocaelispor, Bursaspor 1- 1 Hatayspor ve BB Erzurumspor 1- 0 Giresunspor sonuçlar alındı.

7.hafta oynanacak olan diğer maçlar ise Sakaryaspor- Çaykur Rizespor ve Beşiktaş Esports – Kayserispor arasında yapılacak.